CBR theorie-examen aanvragen

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus annuleert het CBR per direct alle theorie examens! Dit geldt in ieder geval tot en met 6 april. Dit gebeurt voor de veiligheid van zowel opleiders, kandidaten en medewerkers. Het gaat dus om álle theorie-examens tussen 16 maart en 6 april. Nadere berichtgeving volgt via onze website en de website van het CBR. Klanten die al gereserveerd hebben zullen recht houden op een nieuwe datum voor het theorie-examen.

Om een run op examens na 6 april te voorkomen, is het reserveren van examens voorlopig niet mogelijk. Wij adviseren u om de website in de gaten te houden. Zodra wij meer weten en het weer mogelijk is om theorie examens te reserveren wordt u hierover op de hoogte gebracht. Wij hopen op uw begrip in deze situatie van overmacht.

Voor het aanvragen van het CBR theorie-examen vul je alle verplichte velden in. Vervolgens kun je gemakkelijk en veilig online betalen middels iDeal. Alle benodigde informatie over jouw reservering ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail. Velden met een * zijn verplicht.

Het theorie-examen


?
?

Let op: Nadat wij je reservering hebben afgerond kun je slechts eenmalig jouw examen verzetten. Valt je examen binnen 7 dagen? Dan kun je het examen alleen nog verplaatsen naar een eerdere datum mits hier beschikbaarheid voor is.

Persoonlijke gegevens
50,20