CBR theorie-examen aanvragen

Tot en met in ieder geval 30 maart zijn alle theorie-examens voor auto motor en bromfiets bij het CBR afgelast. Alleen beroepsexamens mogen tot 30 maart al plaatsvinden.
Staat je examen momenteel ingepland in deze periode? Dan is deze gecanceld en zul je recht blijven houden op een examen. Wij houden je de aankomende weken op de hoogte. Je ontvangt binnen één week na je oorspronkelijke examendatum een nieuwe examendatum van ons. Dit is geheel kosteloos. Naast het indienen van de machtiging hoef je verder niets te doen. Mocht je de machtiging al hebben ingediend blijft deze geldig, indien je deze intrekt verlies je je voorrang. Houd wel je e-mail in de gaten.

Staat je examen nog niet ingepland maar heb je wel betaald?
In verband met de sluiting van het CBR tot en met 30 maart worden er plekken gereserveerd voor de kandidaten die het theorie examen in moeten halen. Je houdt recht op een examendatum. Nadat wij een machtiging hebben ontvangen zullen wij je datumvoorstellen per mail toesturen om je examen in te plannen vanaf eind mei / begin juni. Je kunt ons ook vragen om gedeeltelijke terugbetaling van het betaalde bedrag minus €20,95. Gebruik hiervoor het contactformulier en kies de optie Annuleren theorie-examen.

Voor het aanvragen van het CBR theorie-examen vul je alle verplichte velden in. Vervolgens kun je gemakkelijk en veilig online betalen middels iDeal. Alle benodigde informatie over jouw reservering ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail. Velden met een * zijn verplicht.

Het theorie-examen


?
?

Let op: Nadat wij je reservering hebben afgerond kun je slechts eenmalig jouw examen verzetten. Valt je examen binnen 7 dagen? Dan kun je het examen alleen nog verplaatsen naar een eerdere datum mits hier beschikbaarheid voor is.

Persoonlijke gegevens
Reserveren van theorie-examens is op dit moment niet mogelijk.

50,20