CBR theorie-examen aanvragen

Nieuwe aanmeldingen
Wij hebben momenteel geen capaciteit om nieuwe kandidaten in te plannen. Dit komt doordat er nog veel kandidaten zijn wiens examen geannuleerd was. Zij krijgen voorrang.

Geannuleerde examens via ons
Vanaf heden is het mogelijk om theorie-examens opnieuw in te plannen als je examen via ons door het CBR is geannuleerd. Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM is er een beperkte beschikbaarheid gesteld op alle CBR locaties waardoor de 1,5 meter gehandhaafd kan worden. Ook zijn er regels verbonden aan het aantal reserveringen per dag waardoor wij niet alle kandidaten in 1 keer kunnen inplannen. Wij hopen op uw begrip voor de situatie, er zal enige planning en geduld nodig zijn om iedereen te helpen. Wij houden klanten die nog recht hebben op een examen steeds per e-mail op de hoogte van de voortgang. U kunt in dit geval dus nog geen nieuwe reservering maken via onze website. Wij verzoeken u om mails richting onze klantenservice te beperken zodat zij zich nog meer kunnen inspannen om ook examens in te plannen.

Voor het aanvragen van het CBR theorie-examen vul je alle verplichte velden in. Vervolgens kun je gemakkelijk en veilig online betalen middels iDeal. Alle benodigde informatie over jouw reservering ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail. Velden met een * zijn verplicht.

Het theorie-examen


?
?

Let op: Nadat wij je reservering hebben afgerond kun je slechts eenmalig jouw examen verzetten. Valt je examen binnen 7 dagen? Dan kun je het examen alleen nog verplaatsen naar een eerdere datum mits hier beschikbaarheid voor is.

Persoonlijke gegevens
65,85