CBR theorie-examen aanvragen

Tot en met in ieder geval 2 maart zijn alle theorie-examens bij het CBR afgelast.
Staat je examen momenteel ingepland in deze periode? Dan is deze gecanceld en zul je recht blijven houden op een examen. Wij houden je de aankomende weken op de hoogte. Je ontvangt binnen 3 werkdagen na je oorspronkelijke examendatum een nieuwe examendatum van ons. Dit is geheel kosteloos en hier hoef je verder niets voor te doen. Houd wel je e-mail in de gaten.

Staat je examen nog niet ingepland maar heb je wel betaald?
In verband met de sluiting van het CBR tot en met 2 maart en omdat wij (nog) niet kunnen zeggen wanneer het CBR weer zal openen kunnen wij je op dit moment dus ook nog niet aan een examendatum helpen. Je houdt recht op een examendatum. Wij zullen je per e-mail blijven informeren en datumvoorstellen mailen zodra wij weer examens kunnen plannen. Je kunt ons ook vragen om gedeeltelijke terugbetaling van het betaalde bedrag minus €20,95. Gebruik hiervoor het contactformulier en kies de optie Annuleren theorie-examen.

Voor het aanvragen van het CBR theorie-examen vul je alle verplichte velden in. Vervolgens kun je gemakkelijk en veilig online betalen middels iDeal. Alle benodigde informatie over jouw reservering ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail. Velden met een * zijn verplicht.

Het theorie-examen


?
?

Persoonlijke gegevens
0