CBR theorie-examen verzetten

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus annuleert het CBR per direct alle theorie examens! Dit geldt in ieder geval tot en met 6 april. Dit gebeurt voor de veiligheid van zowel opleiders, kandidaten en medewerkers. Het gaat dus om álle theorie-examens tussen 16 maart en 6 april. Nadere berichtgeving volgt via onze website en de website van het CBR. Klanten die al gereserveerd hebben zullen recht houden op een nieuwe datum voor het theorie-examen.

Om een run op examens na 6 april te voorkomen, is het reserveren van examens voorlopig niet mogelijk. Wij adviseren u om de website in de gaten te houden. Zodra wij meer weten en het weer mogelijk is om theorie examens te reserveren wordt u hierover op de hoogte gebracht. Wij hopen op uw begrip in deze situatie van overmacht.

Let op: Je kunt slechts eenmalig jouw theorie-examen verzetten. Valt je huidige examen binnen 7 dagen vanaf nu? Dan kun je het examen alleen nog verplaatsen naar een eerdere datum mits hier beschikbaarheid voor is. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Valt je examen na 7 dagen vanaf nu en heb je het examen nog niet eerder verzet? Dan kun je de 7e dag voor je examen tot 16:00 kosteloos gebruikmaken van onderstaand formulier. 

Het nieuwe theorie-examen

Persoonlijke gegevens