CBR theorie-examen verzetten

Nieuwe aanmeldingen
Wij hebben momenteel geen capaciteit om nieuwe kandidaten in te plannen. Dit komt doordat er nog veel kandidaten zijn wiens examen geannuleerd was. Zij krijgen voorrang.

Geannuleerde examens via ons
Vanaf heden is het mogelijk om theorie-examens opnieuw in te plannen als je examen via ons door het CBR is geannuleerd. Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM is er een beperkte beschikbaarheid gesteld op alle CBR locaties waardoor de 1,5 meter gehandhaafd kan worden. Ook zijn er regels verbonden aan het aantal reserveringen per dag waardoor wij niet alle kandidaten in 1 keer kunnen inplannen. Wij hopen op uw begrip voor de situatie, er zal enige planning en geduld nodig zijn om iedereen te helpen. Wij houden klanten die nog recht hebben op een examen steeds per e-mail op de hoogte van de voortgang. U kunt in dit geval dus nog geen nieuwe reservering maken via onze website. Wij verzoeken u om mails richting onze klantenservice te beperken zodat zij zich nog meer kunnen inspannen om ook examens in te plannen.

Let op: Je kunt slechts eenmalig jouw theorie-examen verzetten. Valt je huidige examen binnen 7 dagen vanaf nu? Dan kun je het examen alleen nog verplaatsen naar een eerdere datum mits hier beschikbaarheid voor is. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Valt je examen na 7 dagen vanaf nu en heb je het examen nog niet eerder verzet? Dan kun je de 7e dag voor je examen tot 16:00 kosteloos gebruikmaken van onderstaand formulier. 

Het nieuwe theorie-examen

Persoonlijke gegevens