Contactformulier

In verband met het Corona virus is onze telefonische klantenservice tijdelijk niet bereikbaar. U kunt ons nog steeds per e-mail bereiken via info@mijntheorieaanvragen.nl. Wij doen ons best om u binnen 48 uur van antwoord te voorzien maar vanwege de grote druk op onze klantenservice kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat dit langer duurt. 

Nieuwe aanmeldingen
Wij hebben momenteel geen capaciteit om nieuwe kandidaten in te plannen. Dit komt doordat er nog veel kandidaten zijn wiens examen geannuleerd was. Zij krijgen voorrang.

Geannuleerde examens via ons
Vanaf heden is het mogelijk om theorie-examens opnieuw in te plannen als je examen via ons door het CBR is geannuleerd. Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM is er een beperkte beschikbaarheid gesteld op alle CBR locaties waardoor de 1,5 meter gehandhaafd kan worden. Ook zijn er regels verbonden aan het aantal reserveringen per dag waardoor wij niet alle kandidaten in 1 keer kunnen inplannen. Wij hopen op uw begrip voor de situatie, er zal enige planning en geduld nodig zijn om iedereen te helpen. Wij houden klanten die nog recht hebben op een examen steeds per e-mail op de hoogte van de voortgang. U kunt in dit geval dus nog geen nieuwe reservering maken via onze website. Wij verzoeken u om mails richting onze klantenservice te beperken zodat zij zich nog meer kunnen inspannen om ook examens in te plannen.

Wist je dat ruim de helft van de gestelde vragen gewoon terug te vinden zijn in onze veelgestelde vragen? Stuur ons alleen een e-mail als jouw vraag daar niet tussen staat, zo kunnen wij kandidaten met andere vragen nóg sneller helpen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht / vraag

Dit formulier wordt verstuurd naar info@mijntheorieaanvragen.nl