Per 1 augustus 2021 stoppen wij met onze werkzaamheden. Het is niet meer mogelijk om via ons een nieuwe aanvraag in te dienen. Mocht je een aanvraag open hebben staan bij ons dan ben je hierover geïnformeerd. Mocht je vragen hebben over jouw aanvraag dan kun je tot 1 augustus contact opnemen via ons contactformulier. Het verzetten van examens kan na 1 augustus dus ook helaas niet meer via ons. Bel het cbr als je er niet uitkomt. Zij kunnen je vaak alsnog helpen. Succes met je examen.

Tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar
In verband met grote drukte is onze klantenservice tijdelijk enkel per e-mail bereikbaar. Uw vraag wordt altijd behandeld alleen kan het nu voorkomen dat het langer duurt dan 24 uur voordat wij u van antwoord kunnen voorzien. Wij willen u vragen om ons niet meerdere keren dezelfde mail te sturen, dit verhoogt de druk op ons personeel en zorgt niet voor snellere respons omdat wij de oudste berichten telkens beantwoorden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Wist je dat ruim de helft van de gestelde vragen gewoon terug te vinden zijn in onze veelgestelde vragen? Stuur ons alleen een e-mail als jouw vraag daar niet tussen staat, zo kunnen wij kandidaten met andere vragen nóg sneller helpen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht / vraag

Dit formulier wordt verstuurd naar info@mijntheorieaanvragen.nl