Tot en met in ieder geval 2 maart zijn alle theorie-examens bij het CBR afgelast.
Staat je examen momenteel ingepland in deze periode? Dan is deze gecanceld en zul je recht blijven houden op een examen. Wij houden je de aankomende weken op de hoogte. Je ontvangt binnen 3 werkdagen na je oorspronkelijke examendatum een nieuwe examendatum van ons. Dit is geheel kosteloos en hier hoef je verder niets voor te doen. Houd wel je e-mail in de gaten.

Staat je examen nog niet ingepland maar heb je wel betaald?
In verband met de sluiting van het CBR tot en met 2 maart en omdat wij (nog) niet kunnen zeggen wanneer het CBR weer zal openen kunnen wij je op dit moment dus ook nog niet aan een examendatum helpen. Je houdt recht op een examendatum. Wij zullen je per e-mail blijven informeren en datumvoorstellen mailen zodra wij weer examens kunnen plannen. Je kunt ons ook vragen om gedeeltelijke terugbetaling van het betaalde bedrag minus €20,95. Gebruik hiervoor het contactformulier en kies de optie Annuleren theorie-examen.

Tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar
In verband met grote drukte is onze klantenservice tijdelijk enkel per e-mail bereikbaar. Uw vraag wordt altijd behandeld alleen kan het nu voorkomen dat het langer duurt dan 24 uur voordat wij u van antwoord kunnen voorzien. Wij willen u vragen om ons niet meerdere keren dezelfde mail te sturen, dit verhoogt de druk op ons personeel en zorgt niet voor snellere respons omdat wij de oudste berichten telkens beantwoorden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Wist je dat ruim de helft van de gestelde vragen gewoon terug te vinden zijn in onze veelgestelde vragen? Stuur ons alleen een e-mail als jouw vraag daar niet tussen staat, zo kunnen wij kandidaten met andere vragen nóg sneller helpen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht / vraag

Dit formulier wordt verstuurd naar info@mijntheorieaanvragen.nl