Tot en met in ieder geval 30 maart zijn alle theorie-examens voor auto motor en bromfiets bij het CBR afgelast. Alleen beroepsexamens mogen tot 30 maart al plaatsvinden.
Staat je examen momenteel ingepland in deze periode? Dan is deze gecanceld en zul je recht blijven houden op een examen. Wij houden je de aankomende weken op de hoogte. Je ontvangt binnen één week na je oorspronkelijke examendatum een nieuwe examendatum van ons. Dit is geheel kosteloos. Naast het indienen van de machtiging hoef je verder niets te doen. Mocht je de machtiging al hebben ingediend blijft deze geldig, indien je deze intrekt verlies je je voorrang. Houd wel je e-mail in de gaten.

Staat je examen nog niet ingepland maar heb je wel betaald?
In verband met de sluiting van het CBR tot en met 30 maart worden er plekken gereserveerd voor de kandidaten die het theorie examen in moeten halen. Je houdt recht op een examendatum. Nadat wij een machtiging hebben ontvangen zullen wij je datumvoorstellen per mail toesturen om je examen in te plannen vanaf eind mei / begin juni. Je kunt ons ook vragen om gedeeltelijke terugbetaling van het betaalde bedrag minus €20,95. Gebruik hiervoor het contactformulier en kies de optie Annuleren theorie-examen.

Tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar
In verband met grote drukte is onze klantenservice tijdelijk enkel per e-mail bereikbaar. Uw vraag wordt altijd behandeld alleen kan het nu voorkomen dat het langer duurt dan 24 uur voordat wij u van antwoord kunnen voorzien. Wij willen u vragen om ons niet meerdere keren dezelfde mail te sturen, dit verhoogt de druk op ons personeel en zorgt niet voor snellere respons omdat wij de oudste berichten telkens beantwoorden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Wist je dat ruim de helft van de gestelde vragen gewoon terug te vinden zijn in onze veelgestelde vragen? Stuur ons alleen een e-mail als jouw vraag daar niet tussen staat, zo kunnen wij kandidaten met andere vragen nóg sneller helpen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht / vraag

Dit formulier wordt verstuurd naar info@mijntheorieaanvragen.nl