Alle examens zijn geannuleerd van 15 december t/m 19 januari
Staat je examen momenteel ingepland op een datum tussen 15 december en 20 januari? Dan is deze gecanceld en zul je recht blijven houden op een examen. Wij houden je de aankomende weken op de hoogte. Omdat wij (nog) niet kunnen zeggen wanneer het CBR weer zal openen kunnen wij je op dit moment dus ook nog niet aan een nieuwe examendatum helpen.

Staat je examen nog niet ingepland maar heb je wel betaald?
In verband met de sluiting van het CBR tot en met 19 januari en omdat wij (nog) niet kunnen zeggen wanneer het CBR weer zal openen kunnen wij je op dit moment dus ook nog niet aan een examendatum helpen. Je houdt recht op een examendatum. Wij zullen je per e-mail blijven informeren en datumvoorstellen mailen zodra wij weer examens kunnen plannen. Je kunt ons ook vragen om gedeeltelijke terugbetaling van het betaalde bedrag minus €20,95. Gebruik hiervoor het contactformulier en kies de optie Annuleren theorie-examen.

Tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar
In verband met grote drukte is onze klantenservice tijdelijk enkel per e-mail bereikbaar. Uw vraag wordt altijd behandeld alleen kan het nu voorkomen dat het langer duurt dan 24 uur voordat wij u van antwoord kunnen voorzien. Wij willen u vragen om ons niet meerdere keren dezelfde mail te sturen, dit verhoogt de druk op ons personeel en zorgt niet voor snellere respons omdat wij de oudste berichten telkens beantwoorden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Wist je dat ruim de helft van de gestelde vragen gewoon terug te vinden zijn in onze veelgestelde vragen? Stuur ons alleen een e-mail als jouw vraag daar niet tussen staat, zo kunnen wij kandidaten met andere vragen nóg sneller helpen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht / vraag

Dit formulier wordt verstuurd naar info@mijntheorieaanvragen.nl