Nieuws:

10-08-2018 Extra tijd vanaf nu ook mogelijk bij theorie-examen auto in het Engels

Vanaf nu kun je tijdens het aanvragen van het autotheorie-examen Engels ook kiezen voor extra tijd.

21-02-2018 Extra tijd straks ook mogelijk bij theorie-examens in het Engels

Medio 2018 zal voor het theorie-examen auto in het Engels, extra tijd (15 minuten), beschikbaar worden bij het reserveren. Dit betekent dat je vanaf dan ook een theorie-examen met extra tijd voor personenauto in het Engels kunt reserveren. Verdere updates over de exacte datum van lancering zullen via deze pagina te volgen zijn.

01-01-2018 Nieuwe vraagvormen

Per 2 januari 2018 kom je twee nieuwe vraagvormen tegen in het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets. Het gaat hierbij om de hotspotvraag en de single-sleepvraag. Bij de hotspotvraag geef je antwoord op een examenvraag door het aantikken van een afbeelding. Bij de single-sleepvraag sleep je het juiste antwoord naar een plaats in een afbeelding. Deze vraag lijkt op de sleepvraag die al eerder geïntroduceerd is.

01-07-2017 Bladeren en markeren in het theorie-examen

Per 1 juli 2017 kun je door het theorie-examen bladeren en vragen markeren. Dit geldt voor de categorieën auto, motor en bromfiets. Er geldt geen antwoordtijd per vraag meer dus je kunt de examentijd zelf indelen. Bladeren en markeren geldt niet voor het onderdeel ‘Gevaarherkenning’ in het theorie-examen voor de auto. Aan de vraagstelling en inhoud van de theorie-examens verandert niets.

Bladeren door het examenonderdeel

Door op ‘Volgende’ of ‘Vorige’ te tikken kun je gemakkelijk door de vragen bladeren.

Markeren van examenvragen

Wil je een vraag later terugkijken of weet je het antwoord even niet? Dan markeer je een vraag door rechtsboven in het scherm op het vlaggetje te tikken. Je kunt dan later terugkomen op de gemarkeerde vraag.